0294 295510 info@jpdenhartog.nl

Een nieuwe woning laten bouwen

Heb je plannen om een nieuwe woning te laten bouwen? Wij helpen je graag met het volledige traject. Altijd persoonlijk en op maat!

Bouw je eigen huis

Het neerzetten van een volledig nieuwe woning is een groot project. Je wilt dan ook dat dit op een professionele manier gebeurt, door een bedrijf dat je kunt vertrouwen en dat verstand heeft van zaken. Wij hebben jarenlange ervaring met nieuwbouw en werken jaarlijks aan nieuwe projecten. Hiervoor kun je met een eigen ontwerp en architect bij ons komen, waarna we jullie woonwens verder zullen uitwerken.

Waarom kiezen voor J.P. Den Hartog?

  • NFamiliebedrijf met veel ervaring in de bouw
  • NVakmensen die staan voor kwaliteit
  • NKlein team en veel persoonlijk contact
  • NTijd en aandacht om te overleggen en mee te denken

Klanten

Verbouwingen

Welke nieuwbouwprojecten doen wij allemaal?

Wij hebben ervaring met verschillende soorten nieuwbouwprojecten. Van het uitbouwen van bestaande woningen tot het neerzetten van moderne villa’s. Dit zijn vooral maatwerkprojecten. Hierbij passen we steeds vaker houtskeletbouw (HSB) toe, waarbij de constructie van een gebouw volledig van hout gemaakt is. Dit is lichter in gewicht en een duurzame oplossing.
“Het is erg mooi geworden, wij zijn zeer tevreden over jullie werk.”
Gastenverblijf, Durgerdam

Hoe gaan we te werk?

$
Stap 1

Van idee naar bouw

In de meeste gevallen komen klanten bij ons met een architect. Ze hebben een ontwerp laten maken en zoeken een professioneel bouwbedrijf dat het ontwerp kan uitvoeren.

d $
Stap 2

Inventarisatie

Samen gaan we rond de tafel zitten. Wat is het idee en hoe kunnen we dat realiseren? Is het haalbaar? Of kunnen we sommige onderdelen beter anders doen? Samen komen we tot een plan van aanpak.

Stap 3

Bouwen maar!

Vervolgens gaan we ook daadwerkelijk aan de slag. We zorgen dat alles bouwtechnisch klopt en de bouw van jouw droomhuis tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Heb je vragen of wil je een offerte?

Wij helpen je graag verder! Stuur een mailtje naar info@jpdenhartog.nl of neem vrijblijvend contact met ons op.