0294 295510 info@jpdenhartog.nl

Woning onderhouden

Lekt er een dakgoot? Of moet er een kozijn gerepareerd worden? Elke woning vraagt om onderhoudswerkzaamheden, groot of klein.

Regelmatig onderhoud voorkomt problemen

Een woning blijft in goede staat als er regelmatig onderhoudsklussen worden uitgevoerd. Dit voorkomt groter onderhoud op de langere termijn met hogere kosten. Voorkomen is beter dan genezen! Wij hebben ervaring met bouwprojecten, maar voeren ook regelmatig onderhoud uit.

Waarom kiezen voor J.P. Den Hartog?

  • NFamiliebedrijf met veel ervaring in de bouw
  • NVakmensen die staan voor kwaliteit
  • NKlein team en veel persoonlijk contact
  • NTijd en aandacht om te overleggen en mee te denken

Klanten

Verbouwingen

Welke onderhoudswerkzaamheden doen wij allemaal?

Sommige onderdelen van een woning moeten regelmatig onderhouden worden. Denk bijvoorbeeld aan kozijnen of platte daken. Wij voeren zowel onderhoudsklussen uit voor particulieren als voor woningbouwverenigingen. Zo werken we veel voor woningstichting WUTA in Nigtevecht. Is onderhoud niet voldoende, maar is een pand echt toe aan een grotere renovatie? Ook dan kun je bij ons terecht.

“Bedankt voor het snelle handelen en oplossen van de verstopping”
Verstopping riolering, Loenersloot

Hoe gaan we te werk?

$
Stap 1

Contact opnemen

Is er onderhoud nodig aan een woning of bedrijfspand? Moet er bijvoorbeeld een dak gerepareerd of een lekkage verholpen worden? Dan kun je hiervoor specifiek contact met ons opnemen.

U $
Stap 2

Oorzaak vinden

Vervolgens komen we langs om te kijken wat er precies aan de hand is. We onderzoeken de oorzaak van het probleem en bespreken samen hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Stap 3

Aan de slag!

Daarna gaan we aan de slag. We lossen het probleem op, maar kijken ook hoe we het onderhoud in de toekomst kunnen voorkomen.

Heb je vragen of wil je een offerte?

Wij helpen je graag verder! Stuur een mailtje naar info@jpdenhartog.nl of neem vrijblijvend contact met ons op.