0294 295510 info@jpdenhartog.nl

Over familiebedrijf J.P. Den Hartog

Bij J.P. den Hartog staat bouwen centraal, Wij zijn middelgroot bouw- en aannemingsbedrijf gevestigd in Loenersloot. Het familiebedrijf bestaat sinds 1932 en wordt nu geleid door de derde generatie. benieuwd naar ons verhaal?

Wij zijn zakenvriend van het Prinses Maxima Centrum

Zo kunnen we een bijdrage leveren om voorzieningen/activiteiten mogelijk te maken die niet door de zorgverzekering vergoed worden, maar die van groot belang zijn voor de genezing van de kinderen!

Zodat de missie van het Prinses Maxima Centrum "ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven" bereikt kan worden!

Het ontstaan van J.P. Den Hartog

1932
1932
familiebedrijf jp den hartog verleden

Het begon met een handkar

Bouwen zit in het bloed van de familie Den Hartog. In 1932 begint Johannes Pieter een eigen aannemersbedrijf. Restauratie wordt zijn specialiteit, met onder andere het restaureren van kerken en kerktorens, maar hij doet ook ‘burger- en boerenwerk’. In die beginjaren ging Johannes Pieter nog op pad met de handkar, wat later de fietskar werd, en bouwt hij de timmermanswerkplaats die er nu nog is.

1957
1957

De zoons nemen het over

Uiteindelijk breiden de diensten uit naar nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudsklussen en groeit de klantenkring. In 1957 komt zoon Henk in de zaak, enkele jaren later zoon Joop.

2005
2005

J.P. Den Hartog nu

Sinds 2005 wordt het bedrijf geleid door Jan den Hartog, de kleinzoon van Johannes Pieter en de derde generatie van het familiebedrijf.

Veel ervaring en vakmanschap

Wij zijn trots op ons familiebedrijf en kleine maar sterke team van vakmensen. Hierdoor zijn we goed in staat om het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers te onderhouden. We nemen graag de tijd om mee te denken over mooie en slimme oplossingen, waardoor we altijd in staat zijn om kwaliteitswerk te leveren. Omdat J.P. den Hartog al drie generaties meegaat, zit er veel ervaring in ons bedrijf en hebben we een grote vaste klantenkring opgebouwd.

Ontmoet ons team

André

David

Hans

Jan

Pim

Sjoerd

Teus