0294 295510 info@jpdenhartog.nl

Renovatie & restauratie

Is jouw woning verouderd en kan het wel een opknapbeurt gebruiken? Wij zijn gespecialiseerd in renovatietimmerwerk en restauratietimmerwerk.

Jouw woning aanpassen en verbeteren

Bij het renoveren van een woning kijken we voornamelijk naar hoe we de bestaande woning kunnen behouden, maar deze wel kunnen aanpassen aan de eisen van deze tijd. Heb je een woning of bedrijfspand met een historische waarde? Dan is het vaak nodig om deze te restaureren, waarbij we het pand in de oorspronkelijke stijl herstellen en gebruikmaken van traditionele materialen en technieken.

Waarom kiezen voor J.P. Den Hartog?

  • NFamiliebedrijf met veel ervaring in de bouw
  • NVakmensen die staan voor kwaliteit
  • NKlein team en veel persoonlijk contact
  • NTijd en aandacht om te overleggen en mee te denken

Klanten

Verbouwingen

Welke projecten doen wij allemaal?

Wil je bijvoorbeeld gevelmetselwerk herstellen, een keuken of badkamer renoveren of de oorspronkelijke uitstraling van een monumentaal pand herstellen? Of de woning volledig voorzien van houten gevelbekleding? Wij pakken diverse renovatie- en restauratieprojecten op. Wat renoveren betreft is vrijwel alles mogelijk. Als het om restaureren gaat dan zit er vaak monumentenstatus op panden en moet er voldoen worden aan verschillende regels. Hier kunnen we je uiteraard alles over vertellen.

“Wij genieten nog iedere dag van het prachtige werk dat jullie hebben afgeleverd!”

Kosterswoning, Haarlem

Hoe gaan we te werk?

d $
Stap 1

Inventariseren

Allereerst gaan we inventariseren wat er precies moet gebeuren. Wat zijn jouw wensen? En binnen welk termijn wil je deze realiseren? Hiervoor komen we uiteraard bij jou langs op locatie.
h $
Stap 2

Offerte op maat

Als we dit tot in detail besproken hebben, stellen we een offerte op. De kosten zijn uiteraard afhankelijk van verschillende factoren en een offerte vereist altijd maatwerk. Zo kom je niet voor financiële verrassingen te staan.
Stap 3

Verbouwen maar!

Bij een renovatie komt behoorlijk wat kijken. Gelukkig kunnen wij alles voor je coördineren en uitvoeren. Daarnaast hebben we veel partners waar we regelmatig mee samenwerken.

Heb je vragen of wil je een offerte?

Wij helpen je graag verder! Stuur een mailtje naar info@jpdenhartog.nl of neem vrijblijvend contact met ons op.