0294 295510 info@jpdenhartog.nl

Jouw woning verbouwen

Plannen om te verbouwen? Wij helpen je graag verder met eerlijk advies en vakmanschap. Altijd persoonlijk en op maat!

Wat is jouw woonwens?

Meer ruimte voor de kinderen, een thuiskantoor in de garage of een frisse start in jullie nieuwe woning. Er is een groot aantal redenen om te kiezen voor verbouwen, of je nu al jaren in een huis woont of deze pas hebt aangekocht. Zo’n verbouwing is ontzettend leuk, maar ook best spannend. Wij denken graag met je mee en ronden een project af volgens jouw wensen én budget.

Waarom kiezen voor J.P. Den Hartog?

  • NFamiliebedrijf met veel ervaring in de bouw
  • NVakmensen die staan voor kwaliteit
  • NKlein team en veel persoonlijk contact
  • NTijd en aandacht om te overleggen en mee te denken

Klanten

Verbouwingen

Welke verbouwingen doen wij allemaal?

Je kunt J.P. den Hartog inhuren voor verschillende verbouwprojecten. Dit doen we veelal bij particulieren thuis, maar ook als zakelijke klant kun je bij ons terecht. Zo creëren we regelmatig nieuwe indelingen, verbouwen we keukens of doorbreken we wanden. Maar ook voor een dakopbouw of aanbouw kun je bij ons terecht. Voor kleine en grote verbouwklussen!

“Alles is zeer naar wens uitgevoerd!. Ik ben erg
tevreden en zal jullie ook van harte aanbevelingen bij anderen.”

Woonboerderij, Nigtevecht

Hoe gaan we te werk?

d $
Stap 1

Jouw wensen

Om te kunnen verbouwen volgens jouw wensen en binnen jouw budget, is het belangrijk dat er goede afstemming plaatsvindt. We lopen samen door jouw woning en bespreken jouw wensen. Zijn deze haalbaar? Hoe moet het eindresultaat er precies uit komen te zien?

h $
Stap 2

Offerte op maat

Vervolgens stellen we een gedetailleerde offerte op met heldere afspraken en maken we gaandeweg een ontwerp waarin alle technische elementen zijn opgenomen. Ga je hiermee akkoord? Dan gaan we samen aan de slag!

Stap 3

Verbouwen maar!

Tijdens het verbouwen kunnen er aspecten naar voren komen waar je nog helemaal geen rekening mee hebt gehouden. Dan is het fijn om met een professionele partner samen te werken. Wij zorgen voor de complete uitvoering en coördinatie!

Heb je vragen of wil je een offerte?

Wij helpen je graag verder! Stuur een mailtje naar info@jpdenhartog.nl of neem vrijblijvend contact met ons op.